elliott's natural foods coupon canadian itunes gift card in us planetshoes coupon jessica morgan school of dance coupon fitflop coupon code december 2015
Select Page

Prosjekter

Våre Prosjekter

I tillegg til å spille seriespill i BLNO Kvinner, gjennomfører Bergen Elite en rekke ulike prosjekter:

Elite Basketball Camp

Dette er en årlig basketballskole som gjennomføres i august måned. Vi henter inn trenere fra verdens beste basketballiga, NBA, for å undervise norske ungdommer. Arrangementet gjennomføres over fire hele dager i Haukelandshallen, Bergen.

Se

EasyBasket for alle

Dette er en kompetanseutviklingsprosjekt for barneskoler i Norge. Vi ønsker å skape et pedagogisk-, inkluderende- og engasjerende lavterskeltilbud for barn ved å styrke lærernes kompetanse innen progresjonsrettet ballspillaktivitet.

Se

Hallprosjektet

Bergen Elite har en drøm om å etablere egen hall. Arbeidet med utforming og driftskonsept er godt i gang, men vi er fortsatt et stykke unna en troverdig finansierings- og gjennomføringsplan. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

StartOppBergen

Dette er et gratis aktivitetstilbud til barn og unge der vi tilrettelegger for frivillig-, allsidig-, lystbetont- og fysisk aktivitet. På ulike plasser i Bergen leder våre utdannede aktivitetsledere hinderløyper, basketball, frisbee, badminton, hoppetau, tautrekking, osv. Deltakerne får gratis mat og drikke hver dag. Prosjektet ble første gang gjennomført i 2020 og ble finansiert av Stiftelsen Sparebanken Vest og Gjensidigestiftelsen.

Se

Bergen Elite Ballklubb

Orgnr: 913 622 650
Grønnegrend 19
5232 Paradis
Medlem av NIF og NBBF

E-post

bergenelitebasketballklubb@gmail.com

Hjemmearena

Amalie Skram vgs

Telefon

90787621

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share