valentines gift ideas long distance bass pro shops gift card policy liki tiki village coupon codes red lobster coupons 2013 boston clam chowder gifts
Select Page

Sponsorer

Bergen, 10.06.2014

Sponsoravtale i boks for Bergen Elite

Allerede før klubben var etablert fikk Bergen Elite sponsor-henvendelser. Nå er avtale med kles- og utstyrprodusenten Macron signert.

Bergen Elite og Macron har inngått en avtale verdt i størrelsesorden 500.000 kroner. Avtalen går over fem år, og sikrer Bergen Elite årlige leveranser av drakter og annet viktig utstyr. Samtidig gir avtalen åpning for at Bergen Elites samarbeidsklubber får gode priser på klær og utstyr hos Macron.

-Dette er en vinn-vinn-avtale, sier daglig leder i Skandinaviske Sportsimport AS, Martin Fauskanger. Selskapet hans er importør av Macron-klær i Norge. Macron får mulighet for å etablere i seg det norske markedet, og spillere og lag i de samarbeidende breddeklubbene får gode priser på klær av høy kvalitet, sier han videre. Macron har allerede inngått en samarbeidsavtale med Norges Basketballforbund om leveranse av drakter og utstyr til landslag, regionslag og dommere. Men avtalen med Bergen Elite er unik blant klubber innen norsk basketballsport.

Bergen Elite er også fornøyd med den inngåtte avtalen. – Som en nyetablert klubb er det viktig at vi gjør tingene skikkelig fra første stund. Bergen Elite skal skape Norges mest profesjonelle kompetansemiljø innen basketball, og da må vi inngå avtaler som er gode for begge parter og som bidrar til å nå målene våre, sier styreleder Fredrik Hannestad.

Om Macron

Macron Technical Sportswear er italiensk og har sin opprinnelse i Bologna. Merkevaren sponser blant annet klubber som Virtus Bologna og Benetton Basket. I Norge er det Skandinaviske Sportsimport AS fra Haugesund som styrer all Macrons virksomhet i Norge.

Bergen, 11.09.2016

Draktsponsorer på plass

Både totalentreprenørbedriften Inn AS og elektronentreprenørvirksomheten Knut Knutsen AS har begge gått inn som draktsponsor for tre år. Første sesongen er 2016/17.

Inn AS holder til i Bergen sentrum og har 20 medarbeidere. De tilbyr fagfolk med spesialkompetanse og erfaring til alt innen nybygg, totalentrepriser, rehabilitering, eneboliger, innredninger, kontor- og forretningsbygg.

Knut Knutsen AS har 21 medarbeidere og er totalleverandør av elektriske installasjoner. Bedriften holder til i Sandviken i Bergen, og er en av de eldste elekroentrepenørene i Bergen.

I tillegg har legevirksomheten Pulmihavet AS bidratt til å støtte opp under Bergen Elites økonomi for tre år – fra sesongen 2016/17.

Bergen Elite Ballklubb

Orgnr: 913 622 650
Grønnegrend 19
5232 Paradis
Medlem av NIF og NBBF

E-post

bergenelitebasketballklubb@gmail.com

Hjemmearena

Amalie Skram vgs

Telefon

90787621

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share