play zoey 101 gift shift games inexpensive gift ideas for mom christmas 29 gifts how a month of giving can change your life download quarry oaks coupons picasso's pizza coupons phoslyra coupon
Select Page

StartOppBergen

StartOppBergen

StartOppBergen ble første gang gjennomført sommeren 2020. Dette er et prosjekt som gjennomføres av Bergen Elite Ballklubb.

Mange har behov for mer fysisk aktivitet etter at koronapandemien holdt de fleste i ro våren 2020. I prosjektet  StartOppBergen fulgte vi selvsagt de nasjonale smittevernreglene, og gjennom sommeren sørget vi for at barn og unge kom i aktivitet igjen! Aktiviteten var gratis for alle fra 7 – 16 år. Vi satte i gang aktiviteter på ulike steder i Bergen (Olsvikåsen, Elvetun, Tertnes og Møhlenpris), og på hvert sted besøkte vi ulike borettslag. Hvis været var dårlig var vi innendørs. Aktivitetene ble delt inn i vanlige fritidsaktiviteter med basketball, frisbee, badminton, hoppetau, tautrekking, osv. Det var tre utdannede aktivitetsledere på hvert sted som tilrettela for aktiviteten. Det var gratis mat og drikke hver dag for dem som deltok.

StartOppBergen er et gratis tilbud til barn og unge. Prosjektet ble gjennomført av Bergen Elite Ballklubb i 2020 og ble finansiert av Stiftelsen Sparebanken Vest og Gjensidigestiftelsen.

Prosjektet kan enkelt gjentas i fremtiden ved fornyet finansiering.

 

Bergen Elite Ballklubb driver kompetansekrevende og kompetanseutviklende tiltak både for samarbeidsklubbene og for samfunnet generelt. Vi er spesielt opptatt av inkluderende tiltak der barn og unge kan delta uten egenandeler eller medlemskap.

Klubbens egen-aktivitet er elitespill i basketball.

Bergen Elite Ballklubb

Orgnr: 913 622 650
Grønnegrend 19
5232 Paradis
Medlem av NIF og NBBF

E-post

bergenelitebasketballklubb@gmail.com

Hjemmearena

Amalie Skram vgs

Telefon

90787621

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share