Produkter

Her er en oversikt over produkter vi har utviklet i forbindelse med ulike prosjekter. Disse produktene er en del av merkevaren til Bergen Elite.

Noen av disse er gratis, mens andre er til salgs.

PLAKAT

PLAKAT

Denne plakaten ble laget i forbindelse med Skolebasket 2022. Det er mulig å få en slik plakat i A4 format gratis ved oppmøte på Bergen Elites hjemmekamp.

BASKETBALL

BASKETBALL

Denne varianten av basketball for barneskolen ble utviklet i første prosjektrunde for Easybasket for alle. Designet er utgått, men vi har fortsatt noen baller på lager. Ta kontakt med klubben dersom du ønsker å kjøpe baller. Selges ikke enkeltvis, kun i hele kasser á 50 stk.

Fargeleggingsbok

Fargeleggingsbok

Fargeleggingsbok for barn ble utviklet til prosjektet StartOppLekene. Denne boken kan benyttes ved besøk på våre StartOpp-arrangementer. For datooversikt se: ilool.no

Uteplakat

Uteplakat

Dette er en plakat for utendørs bruk. Settes opp ved utebaner. Dersom du representerer en skole, borettslag eller nærmiljøanlegg så ta kontakt med klubben for å få en gratis plakat.

T-skjorte

T-skjorte

Sed egestas egestas porttitor platea nulla vitae mi. Id molestie in vel enim fusce. Duis sollicitudin morbi cursus nisi senectus aliquam. Facilisi elit nisl tortor enim quis. Dui blandit velit nulla lobortis auctor amet pellentesque pretium sit.

Basketballer (ny design)

Basketballer (ny design)

Denne nye modellen av basketballer for barneskolen ble laget i etterkant av korona-pandemien. Designet er nytt og ballene er i god kvalitet. Ta kontakt med klubben dersom du ønsker å kjøpe baller. Selges ikke enkeltvis, kun i hele kasser á 50 stk.

Å lære mer